START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Laatste Nieuws

Welkom op onze website

Laatste Nieuws:

Mikhail Ryabko komt naar Nederland in het weekend van 30 sept – 1 okt. 2017. Dit is nu net bevestigd 🙂

We hebben weer een plan om een soort zomertraining te organiseren. Mocht je hier belangstelling voor hebben. Meld je dan aan door op deze volgende link te klikken.

Seminars

De  seminar linken en informatie zijn aan verandering onderhevig. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Verwacht...

Hieronder een lijst met komende seminars waar we aan werken. Zodra hier meer informatie over is komt dit in onze seminar lijst te staan.

Lessen

Wij verzorgen wekelijks lessen in Systema, Aikido en Breathing Body in de plaatsen Emmen, Hoogeveen, Meppel en Zwolle.. Daarnaast geven we seminars en verzorgen we krijgskunst  trainingen voor het bedrijfsleven.

Over ons

Met veel passie en liefde verzorgen wij trainingen en seminars op basis van de prachtige krijgskunsten Systema & Aikido. We zijn gecertificeerd door Mikhail Ryabko en Vladimir Vasiliev in het Systema sinds 2004. We werken nauw samen met Aalt Aalten een meester in het Aikido en de Aiki Aanpak.

Mikhail Ryabko | Bratislava 2016

Linken
Andere Scholen

Hier onder staan linken van andere Systema scholen in Nederland. Niet al deze scholen volgen dezelfde Systema stijl of leraar en ook niet al deze scholen zijn gecertificeerd. Voor meer informatie check hun website.

Staat uw Systema school hier nog niet bij, neem dan contact met ons op.

Laatste update 31-03-2017