START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Laatste Nieuws

Welkom op onze website

Laatste Nieuws:

Nieuwe seizoen is begonnen 🙂 vanaf week 36 zijn alle trainingen in alle plaatsen weer binnen. Let op voor de plaats Meppel is de locatie en tijd veranderd.

Laatste Nieuwsbrief   >>>>>>>

Mikhail Ryabko komt naar Nederland in het weekend van 30 sept – 1 okt. 2017. Een uniek event mis het niet

Seminars

De  seminar linken en informatie zijn aan verandering onderhevig. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Verwacht...

Hieronder een lijst met komende seminars waar we aan werken. Zodra hier meer informatie over is komt dit in onze seminar lijst te staan.

Lessen

Wij verzorgen wekelijks lessen in Systema, Aikido, Adem en Beweging in de plaatsen Emmen, Hoogeveen, Meppel en Zwolle.. Daarnaast geven we seminars en verzorgen we krijgskunst  trainingen voor het bedrijfsleven.

Over ons

Met veel passie en liefde verzorgen wij trainingen en seminars op basis van de prachtige krijgskunsten Systema & Aikido. We zijn gecertificeerd door Mikhail Ryabko en Vladimir Vasiliev in het Systema sinds 2004. We werken nauw samen met Aalt Aalten een meester in het Aikido en de Aiki Aanpak.

Mikhail Ryabko | Bratislava 2016

Linken
Andere Scholen

Hier onder staan linken van andere Systema scholen in Nederland. Niet al deze scholen volgen dezelfde Systema stijl of leraar en ook niet al deze scholen zijn gecertificeerd. Voor meer informatie check hun website.

Laatste update 06-09-2017