START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Laatste Nieuws

Welkom op onze website

Het trainingsseizoen in de zaal is geëindigd en we hebben nu nog buiten trainingen in sommige plaatsen als er voldoende animo is en het weer het toelaat. We houden contact via whatapps.

De eerste trainingen van het nieuwe seizoen beginnen weer vanaf 30 augustus.

Lessen

Wij verzorgen wekelijks lessen in Systema, Aikido en Breathing Body in de plaatsen Emmen, Hoogeveen, Meppel en Zwolle.. Daarnaast geven we seminars en verzorgen we krijgskunst  trainingen voor het bedrijfsleven.

Over ons

Met veel passie en liefde verzorgen wij trainingen en seminars op basis van de prachtige krijgskunsten Systema & Aikido. We zijn gecertificeerd door Mikhail Ryabko en Vladimir Vasiliev in het Systema sinds 2004. We werken nauw samen met Aalt Aalten een meester in het Aikido en de Aiki Aanpak.

Verwacht...

Hieronder een lijst met komende seminars waar we aan werken. Zodra hier meer informatie over is komt dit in onze seminar lijst te staan.

Seminars

De seminar linken en informatie zijn aan verandering onderhevig. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Systema Zomerkamp | Nederland, 2006

Linken
Soul Art Design

Webshop

Andere Scholen

Hier onder staan linken van andere Systema scholen in Nederland. Niet al deze scholen volgen dezelfde Systema stijl of leraar en ook niet al deze scholen zijn gecertificeerd. Voor meer informatie check hun website.

Staat uw Systema school hier nog niet bij, neem dan contact met ons op.

Laatste update 11-08-2016